Rezervoni tani dhe përfitoni 15% zbrije për sezonen Dimrore!

Ndihmë 24/7

Në cdo kohë, afër klientëve tanë.

Siguria në Maksimum

Klientët tanë të sigurt me veturat tona, të cilat janë të pajisura me sisteme siguria.

Rezervim digjital

Mundësi për të gjithë klientët, që rezervimet t'i bëjnë online.

KONTAKTI

Për çdo paqartësi rreth shërbimeve tona apo ndihmë teknikale nga stafi jonë, ju lutem që të na shkruani përmes formes së mëposhtme, do të lidhemi me ju sa më shpejtë të jetë e mundur!

  • Adem Jashari Airport Magj. Prishtine - Ferizaj
  • +37744700047 +38649100080
  • info@rentmara.com